Abstrakte malerier og kunst hitter i boligindretningen

Der har længe været fokus på designmøbler i boligen, nu er blikket blevet rettet lidt mere mod væggene. Lige udsmykningen af netop væggene noget af det man skal kigge ekstra godt på, hvis man gerne vil bo moderne og stilfuldt.

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan hænge op. Det vigtigste er at det emmer af personlighed og spiller godt sammen med den stil man ellers har i boligindretningen med farver og møblement. Det er oplagt at gå efter rigtig kunst, altså malerier der er helt unikke om som ingen andre har helt magen til. Om det skal være abstrakte malerier eller hvordan motivet skal være, er helt op til den enkelte. Abstrakt kunst har den fordel, at man sjældent bliver træt af at se på den og så rummer den tit en lækker palette af farver, der giver god kulør til hvide vægge og lidt spræl til en meget stringent og stilren nordisk indretning. Med gode farver for man ”varme” ind i stuen, men malerier kan med fordel hænges op i alle hjemmets rum og giver en interessant og anderledes effekt de steder, hvor man normalt ikke se original kunst.

Tag til Odense og Fyn efter abstrakte malerier

Hvor finder man den spændende kunst, der er til at betale sig fra? Det bedste bud er Fyn, for intet sted i landet findes der så mange kunstnere samlet indenfor så begrænset et areal. Top professionelle og anerkendte kunstnere er som som hovedregel dyre at komme i nærheden af. Find abstrakte malerier og interessante værker i vækstlaget hos unge kunstnere på Fyn. Måske ender det med at blive en rigtig god investering med tiden…

Køb den kunst, der taler til hjertet. Kunst skal ikke betragtes med fornuftige briller og da slet ikke de abstrakte malerier. Andres mening er totalt ligegyldigt, det er den der skal bo og leve med billederne, der skal vælge selv.

Rækker økonomien ikke til en helt masse malerier, så køb et enkelt af gangen. Bland gerne original kunst med plakater, grafik og tryk, det samlede udtryk må godt være lidt skævt og kreativt.

Man kommer lettest i kontakt med unge kunstnere fra Odense og Fyn på nettet. Finder man en der maler billeder eller et fint galleri, man synes om, så hør om et besøg er muligt. God kunst er værd at køre efter, så lav en tur ud af det og skab nogle personlige minder, der vil dukke op, hver gang maleriet betragtes.

Abstrakte malerier og andre souvenirs

Køb også gerne noget til væggene med hjem fra ferierejser. Det er rigtige luksus souvenirs, der igen har den rette originalitet til at gøre sig godt i tidens boligtendenser.  Gå f.eks. på jagt efter små uhøjtidelige abstrakte malerier, der kan være i kufferten. Den slags finder man tit på loppemarkeder og i sidegade gallerier. Flotte plakater og tryk kan altid købes i de lokale museumsbutikker og nemt fragtes hjem i et paprør. Har de standardmål er de meget lette at indramme selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *